جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مراحل ایمپلنت دندان (از جراحی تا قالب گیری) + (سخت ترین مرحله ایمپلنت)

آنچه در این مقاله می‌خوانید
مراحل ایمپلنت دندان عبارتند از: مشاوره با دندانپزشک، انجام عکس برداری های لازم از فک، کشیدن ریشه یا دندان قبلی، کاشت فیکسچر، پیوند استخوان (درصورت نیاز)، قراردادن ایمپلنت در فک، نصب اباتمنت و در نهایت نصب روکش نهایی.

اصفهان، میدان احمد آباد، خیابان جی، قبل از تقاطع پروین، ساختمان الماس طبقه دوم

دریافت نوبت : ۰۹۱۳۷۹۸۴۲۹۱ – ۰۳۱۳۲۵۰۵۸۲۵

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان مهدی کچوئی و راضیه کامران

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران مشاوره بگیرید. برای دریافت مشاوره و معاینه رایگان می توانید با شماره ۰۳۱۳۲۵۰۵۸۲۵ تماس حاصل فرمایید.

مراحل ایمپلنت دندان | دندانپزشکی دکتر کچوئی و دکتر کامران
فهرست مطالب

مراحل ایمپلنت دندان از عوامل مهمی ست که می تواند شما را برای انجام ایمپلنت دندان ترغیب یا حتی منصرف کند. اگر جزو کسانی هستید که اطرافیانتان عمل کاشت ایمپلنت دندان را انجام داده اند، حتما می دانید کاشت ایمپلنت با یک جلسه درمان و در یک مرحله انجام نمی شود. می توان گفت ایمپلنت دندان جلو، دندان آسیاب و نیش  و دندان جلو شامل سه مرحله کلی می باشد اما ممکن است طبق شرایط بیمار تعداد مراحل و زمان آن تغییر کند. در این مقاله قصد داریم مراحل ایمپلنت دندان را به ترتیب بررسی کرده و تمامی نکات مربوط به آن را به اطلاع شما برسانیم.

ایمپلنت دندان یکی از روش هایی است که امروزه به عنوان جایگزین دندان‌ مصنوعی و دندان های متحرک مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی ایمپلنت به عنوان یک ریشه برای دندان های کشیده شده، آسیب دیده و یا خراب استفاده می شود. ایمپلنت از جنس فلز تیتانیوم بوده و با روند رشد استخوان همراه شده و با بدن سازگاری بالایی دارد.

‌در بیانی ساده تر باید گفت ایمپلنت یک پیچ است که در استخوان فک قرار گرفته و با فک فرد جوش خورده و به آن متصل می شود. جراحی ایمپلنت امروزه طرفداران زیادی دارد که به دلایل مختلفی به انجام آن روی آورده اند. باید گفت مطب دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران از بهترین مراکز دندانپزشکی اصفهان در زمینه ایمپلنت دندان در اصفهان می باشد که در فضایی با امکانات بالا و توسط پزشکان حرفه ای تمامی مراحل ایمپلنت دندان برای شما به خوبی صورت می گیرد.

جراحی دندان عقل در اصفهان | دندانپزشکی دکتر کچوئی و دکتر کامران

جهت دریافت مشاوره و معاینه رایگان با ما تماس بگیرید.

ایمپلنت دندان چند مرحله دارد؟

مراحل ایمپلنت دندان در زمان قبل از انجام ایمپلنت، قالب گیری ایمپلنت و در حین ایمپلنت متفاوت است و هرکدام از اهمیت بالایی برخوردار هستند. لذا در ادامه به بررسی هر یک از این مراحل می پردازیم.

مراحل قبل از ایمپلنت دندان

بهتر است بدانید قبل از انجام مراحل ایمپلنت دندان، مراحلی هست که باید ابتدا آنها را انجام دهید. هنگامی که تصمیم گرفتید ایمپلنت دندان را جایگزین دندان از دست رفته خود بکنید، اولین کار معاینه دندان ها و فک توسط دندانپزشک است.‌ طی این معاینه و پس از تایید شما برای انجام ایمپلنت تعداد دندان هایی که نیاز به ایمپلنت دارند؛ مشخص می شود.

سپس بایستی مشخص شود کدام نوع از انواع ایمپلنت برای بیمار مناسب بوده و باید انجام شود. این مرحله اهمیت زیادی در موفقیت ایمپلنت دارد؛ زیرا پزشک باید بهترین زمان برای انجام این کار را درنظر بگیرد.‌ در صورت تشخیص پزشک برای اینکه الان وقت مناسبی برای ایمپلنت است، می توانید برای آن اقدام کنید. نکته بسیار مهم این است که قبل از هر اقدامی باید اطلاعات لازم را درباره ایمپلنت کسب کنید.

در مرحله بعدی طبق دستور پزشک باید عکس برداری مخصوص از فک شما صورت گیرد تا وضعیت فک و ناحیه ای که ایمپلنت در آن قرار می گیرد بصورت کامل بررسی شود. در برخی از موارد به تشخیص پزشک و بسته به شرایط بیمار سی تی اسکن توموگرافی از دهان بیمار نیز لازم است صورت گیرد. توجه داشته باشید تمامی این مراحل می تواند چند هفته تا یک ماه زمان بر باشد.

مراحل ایمپلنت دندان

1) کشیدن دندان:

کشیدن دندان و یا ریشه آن اولین قدم از مراحل ایمپلنت دندان می باشد. معمولا برای این کار از بی حس کننده موضعی استفاده می شود تا فرد درد را حس نکند. این مرحله زیاد طول نمی کشد؛ اما شما در حین انجام آن فشار و کشش را در دندان و دهان خود حس می کنید.‌ فاصله زمانی بین کشیدن دندان و جایگذاری ایمپلنت دندان به تراکم استخوان بیمار و روش کشیدن دندان بیمار توسط پزشک بستگی دارد.

2) قرار گیری پایه ایمپلنت دندان ( کاشت فیکسچر ):

ایمپلنت دو نوع است که یکی فیکسچر یا پایه است که در استخوان فک قرار گرفته و دیگری مستقیم در زیر خط لثه نصب می شود.‌ در صورت قوی بودن استخوان فک نیاز به اضافه کردن استخوان ندارید. در این حالت ایمپلت با استفاده از پایه و یا فیکسچر در استخوان فک قرار می گیرد.‌ اگر استخوان فک شما قوی نبوده و نیاز به استخوان باشد با استفاده از نواحی دیگر استخوان فک دور ناحیه ایمپلنت گرفته می شود.‌

3) نصب هیلینگ:

در این مرحله از مراحل ایمپلنت دندان، یک هیلینگ موقت برای فرم دهی لثه نصب می شود. این هیلینگ به مدت ۱۰ الی ۲ هفته در دهان نصب شده و با استفاده از آن  فرم لثه ها تغییر داده می شود.‌ هیلینگ یک پیچ است که فیکسچر و اباتمنت را به هم وصل می کند.

4) جای گذاری اباتمنت:

پس از بهبود یافتن لثه ها در بالای ایمپلنت یک اباتمنت قرار داده می شود که ایمپلنت را به تاج وصل می کند. اباتمنت باید سفت باشد؛ تا در زمان خوردن غذا ثابت مانده و تکان نخورد.‌ این کار با بی حسی انجام می شود و بعضی اوقات همزمان با ایمپلنت آن را نیز نصب می کنند.‌

5) اضافه کردن تاج دائمی:

ششمین مرحله از مراحل ایمپلنت دندان اضافه کردن تاج دائمی است. در این مرحله دندانپزشک تاج دندان را ساخته و در نهایت آن را روکش دندان قرار می دهد.

مراحل ایمپلنت دندان | دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران

 

مراحل قالب گیری ایمپلنت

لازم به ذکر است که یکی از مراحل ایمپلنت دندان قالب گیری است. مراحل قالب گیری به دو روش باز و بسته انجام می شود که پزشک بسته به شرایط بیمار روش مناسبی را برای او انتخاب می کند.‌ مراحل قالب گیری در این دو روش با هم متفاوت است. در زیر مراحل قالب گیری ایمپلنت را شرح می دهیم:

انتخاب تری قالب گیری: تری تکیه گاه پلاستیکی یا فلزی است که مواد قالب گیری روی آن گذاشته می شود. این مرحله اهمیت زیادی دارد؛ زیرا باید متناسب با قوس دندان بیمار تکیه گاه مناسبی برای او انتخاب شود.

انتخاب مواد قالب گیری: در این مرحله مواد آن انتخاب می شود که معمولا از آلژینات که در نسخه های مختلفی وجود دارد برای آن استفاده می شود.‌ آلژینات برای بیماران حساس مناسب بوده و ناراحتی آن ها را کاهش داده و مهم تر آن که تنظیم آن زود انجام می شود.

تهیه خمیر قالب گیری دندان: پودر قالب گیری را درون ظرفی ریخته و مقداری آب روی آن بریزید.‌ سپس با استفاده از یک کاردک حدودا یک دقیقه آن را مخلوط کنید تا به صورت یک ماده خامه ای و شکل پذیر درآید.‌ می توانید این ماده را درون سینی قالب قرار داده و با دقت و توجه درون دهان فرد قرار دهید.

خارج کردن: چند دقیقه زمان دهید تا مواد خشک شده سپس نگهدارنده به آرامی از دهان خارج می شود. شکل دندان، فک و لثه های شما بر روی مواد باقی مانده و از طریق آن ایمپلنت متناسب شما انجام می شود.

مراحل قالب گیری ایمپلنت دندان | دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران

 

سخت ترین مرحله ایمپلنت کدام‌ مرحله است؟

در هریک از مراحل ایمپلنت دندان اقداماتی انجام می شود که هر کدام از آنها ممکن است برای افراد سخت باشند. افراد تجربه های مختلفی درباره میزان درد هنگام انجام ایمپلنت دارند. اما در حالت کلی می توان گفت سخت ترین و دردآورترین مرحله ایمپلنت دندان مربوط به مرحله نصب فیکسچر یا پایه لمینت است. در این مرحله استخوان فک سوراخ شده و پایه درون آن قرار می گیرد. تمامی استخوان فک درگیر بوده و شاید تا چند روز بعد از انجام این کار نیز درد را حس کنید.

ایمپلنت دندان چقدر ( چند جلسه ) طول می کشد؟

اینکه مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد سوالی است که با توجه به عوامل مختلفی باید به آن پاسخ داد و به شکل ثابت نمی توان زمان مشخصی را بیان کنیم. در ادامه مدت زمان تقریبی هر یک از مراحل ایمپلنت دندان را بررسی می کنیم.

هر مرحله از ایمپلنت چقدر طول می کشد؟

در حالت کلی ایمپلنت دندان طی ۳ الی ۴ جلسه انجام می شود. اما چنانچه به درمان های دیگری نیاز پیدا شود طبیعتا تعداد جلسات بیشتر می شود. طول درمان به پارامترهای مختلفی مثل نیاز و یا عدم نیاز به پیوند استخوان، وضعیت دهان و دندان فرد، فوری و غیر فوری بودن این کار بستگی دارد.

به طور متوسط ۴ الی ۸ هفته برای انجام این کار زمان نیاز است.‌ اگر قسمتی که دندان ندارد دچار عفونت شود تا زمان بهبودی و رفع آن ایمپلنت انجام نمی شود.‌ این کار خود طول مدت درمان را بیشتر می کند؛ بنابراین نمی توان به طور دقیق مدت زمانی که برای هر مرحله طول می کشد را مشخص کرد.

تست های تشخیصی برای ایمپلنت دندان کدامند؟

ایمپلنت دندان یکی از روش ‌های کاشت دندان است که برای جایگزین کردن دندان آسیب دیده استفاده می ‌شود. لازم است بدانید که این روش کاشت برای برخی از افراد امکان دارد مناسب نباشد و در طی مراحل ایمپلنت پس دهد. برای همین لازم است که از تست ‌های تشخیصی برای ایمپلنت دندان استفاده شوند. برخی از آزمایش ‌های روتین تست حرارت، پروتز ‌ها و ابزار متحرک، آزمون ‌های حیات پالپ دندان، بیوپسی، انسیژنال، اسکالپل، سیتولوژی هستند.

چه مدت بعد از کشیدن دندان باید ایمپلنت کرد؟

سوالی که برای بسیاری از کاربران امکان دارد پیش آید، این است که پس از کشیدن دندان تا چه مدت نبابد ایمپلنت کرد؟ فرد پس از کشیدن دندان باید مدت زمانی را صبر کند که در افراد مختلف بوده و به پارامترهای گوناگونی بستگی دارد. گاهی اگر استخوان فک سالم باشد، می توان در همان روز ایمپلنت را انجام داد.

اما در بیشتر مواقع دندانپزشک توصیه می کند بین ۳ الی ۶ ماه فرد صبر کند. در این بازه زمانی و پس از بهبودی کامل زخم‌ فرد می تواند برای انجام ایمپلنت اقدام‌ کند. عوامل مختلفی مثل نحوه کشیدن دندان، میزان تراکم و پهنای استخوان فک، تعداد دفعات جراحی، سن بیمار و سلامت عمومی او همگی در مدت زمان بهبودی جای زخم موثر هستند.‌

نکته بسیار مهمی که باید مدنظر قرار دهید این است که نباید مدت زمان بسیاری بین کشیدن دندان و ایمپلنت باشد؛ چرا که در این صورت استخوان دندان تحلیل می رود. به طور کلی می توان ذکر کرد که مدت 7 الی 10 روز پس از کشیدن دندان برای انجام کاشت ایمپلنت بسیار مناسب است.

در چه مرحله ای و در چه صورت پیوند استخوان صورت می گیرد؟

در برخی موارد امکان دارد فردی برای انجام ایمپلنت نیاز به پیوند استخوان داشته باشد. پیوند استخوان در مرحله دوم ایمپلنت و پس از کشیدن دندان و در صورت لزوم‌ انجام می شود. اگر حجم و تراکم استخوان فک پایین کم باشد فرد نیاز به پیوند استخوان دارد.‌

معمولا افرادی که دارای نقص های مادرزادی بوده و یا به صورتشان ضربه خورده و آسیب دیده اند؛ به پیوند استخوان نیاز دارند‌. همچنین‌ افراد دارای بیماری لثه و افرادی که مدت زمان زیادی است که دندان خود را از دست داده اند؛ به این جراحی نیاز دارند.

مراحل ایمپلنت دندان آسیاب

دندان آسیاب از دندان هایی است که در بیشتر موارد افراد برای ایمپلنت آن اقدام می کنند. زمانی که این دندان دچار خرابی شده و نتوان آن را درست کرد؛ باید به فکر جایگزین برای آن باشید. مراحل ایمپلنت دندان آسیاب به شرح ذیل است:

کشیدن دندان آسیب دیده: ابتدا فرد توسط دندانپزشک معاینه شده سپس دندان آسیب دیده کشیده می شود. پزشک باید دقت کند تا دندان را کامل درآورده و به جای دندان آسیب زیادی وارد نشود.

پیوند استخوان در صورت لزوم: دندان های آسیاب سخت ترین بخش برای انجام ایمپلنت هستند. در این قسمت کیفیت و کمیت استخوان فک بالا و پایین کم بوده و به دلیل آنکه به سینوس نزدیک است انجام ایمپلنت برای آن کمی دشوار است. سینوس با گذشت زمان و بالا رفتن سن بزرگ تر شده و سبب تحلیل رفتن بیشتر استخوان می شود.

با توجه به این موارد گاهی ارتفاع استخوان برای انجام ایمپلنت مناسب نیست. در این مواقع دندانپزشک جراح کف سینوس را بالا برده و برای انجام ایمپلنت استخوان کافی را ایجاد می کند. این عمل علی رغم ترسناک بودن بسیار متداول بوده و حتما باید توسط دندانپزشک یا جراح متخصص انجام شود.‌ برای پیوند استخوان و بازسازی فک از چند ماده مختلف استفاده می شود.

می توان از بخشی دیگر از بدن بیمار، پودر جایگزین استخوان و یا استخوان مصنوعی برای انجام این کار استفاده کرد.‌ امکان دارد این مرحله چندین ماه طول بکشد. از طرفی اگر پیوند استخوان جزئی نیاز باشد همزمان با ایمپلنت آن را انجام می دهند. مراحل و زمان بندی درمان بستگی به وضعیت استخوان فک داشته‌ و در افراد مختلف متفاوت است‌.

جای گذاری ایمپلنت دندان: در این مرحله ایمپلنت دندان آسیاب در لثه برشی ایجاد شده و استخوان آن مشخص می شود. بعد از آن استخوان را سوراخ کرده و پست فلزی ایمپلنت را در آن جاگذاری می کنند. این پست در عمق استخوان قرار داده می شود؛ زیرا همانند ریشه دندان عمل می کند. به دلیل آن که جای دندان خالی هنوز مشخص است برای حفظ زیبایی می توان از دندان مصنوعی تکه ای و یا موقتی استفاده کرد.

رشد استخوان، جوش خوردن ایمپلنت به استخوان و بهبود زخم: در مرحله بعدی فرآیند جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک شروع می شود که طی آن استخوان فک رشد کرده و به سطح ایمپلنت دندان جوش خورده و با آن یکی می شود. این مرحله چند ماه طول کشیده و برای دندان مصنوعی پایه ی محکمی ایجاد می شود که عملکرد آن همانند ریشه دندان طبیعی است.

جای گذاری اباتمنت: مرحله بعدی ایمپلنت جاگذاری اباتمنت است. اباتمنت قسمتی است که روکش دندان به آن وصل شده و معمولا این کار به صورت سرپایی و با بی حسی موضعی انجام‌ می شود. جاگذاری اباتمنت به شرح زیر انجام می شود:

جراح لثه را باز کرده تا ایمپلنت مشخص شود‌. اباتمنت را به ایمپلنت وصل کرده و بافت لثه را دور اباتمنت می بندد. اباتمنت از خط لثه عبور کرده و در صورت باز کردن دهان دیده می شود. سپس به همین صورت باقی مانده تا دندانپزشک پروتز دندان را کامل نماید. پس از اتصال اباتمنت برای التیام لثه دو هفته زمان نیاز است. پس از گذشت این مدت زمان دندان مصنوعی را به اباتمنت وصل می کنند.

جای گذاری دندان مصنوعی: پس از آن که لثه بهبود یافت؛ از دهان و دندان های باقی مانده قالب دیگری گرفته می شود. این قالب برای ساخت روکشی شبیه به دندان طبیعی استفاده می شود. تا وقتی که استخوان فک قدرت کافی برای نگه داشتن دندان جدید را نداشته باشد؛ بر روی اباتمنت روکش قرار نمی گیرد.‌ در اکثر مواقع هر روکش به یک ایمپلنت وصل می شود. با توجه به اینکه ایمپلنت قوی است می توان با استفاده از بریج یک ایمپلنت را جایگزین کرد.

جراحی دندان عقل در اصفهان | دندانپزشکی دکتر کچوئی و دکتر کامران

 

مراحل ایمپلنت دندان جلو

دندان های جلو در زیبایی لبخند و چهره شما اثر زیادی دارد. زمانی که فرد به هر دلیلی دندان جلوی خود را از دست داده یا دچار اسیب شود بهترین اقدام برای آن انجام ایمپلنت است.‌ ایمپلنت دندان های جلو به دلیل حساس بودن و تاثیری که در زیبایی دارند به صورت یک روزه انجام می شود. دندانپزشک بعد از کاشت بلافاصله روکش دندان موقت را بر روی آن می چسباند.‌ سپس بعد از ترمیم استخوان و لثه تاج و روکش دائمی بر روی آن قرار می گیرد.‌

مراحل ایمپلنت فوری

ایمپلنت انواع مختلفی دارد که یکی از انواع آن ایمپلنت فوری است. ایمپلنت فوری تقریبا مشابه ایمپلنت معمولی بوده اما کمی با هم‌ متفاوت هستند. در این نوع ایمپلنت از پایه ایمپلنت فوری استفاده می شود؛ زیرا سرعت بالایی در جوش خوردن به استخوان فک دارند.‌

بقیه مراحل این کار همانند ایمپلنت معمولی انجام می شود؛ اما دیگر نیازی نیست فرد چند ماه برای قرار دادن روکش صبر کند. در این نوع ایمپلنت بعد از جراحی بلافاصله روکش روی آن قرار گرفته و دندان تکمیل شده و زیبایی خود را به دست می آورد. معمولا برای دندان های جلو که همیشه در چشم بوده و در زیبایی موثر هستند از نوع فوری استفاده می شود. به عنوان مزیت مهم این روش می توان به طبیعی شدن ظاهر دندان در همان جلسه اول اشاره کرد.

بهترین دندانپزشک زیبایی برای ایمپلنت دندان در اصفهان کیست؟

ایمپلنت دندان در اصفهان یکی از روش های ترمیمی است که طرفداران زیادی دارد.‌ دندانپزشکان‌ بسیاری در شهر اصفهان هستند که کار لمینت دندان را انجام می دهند. اما اگر بخواهیم دکتران خوب و با تجربه ای را به شما معرفی کنیم‌ دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران از پزشکان متخصص و مجرب در این زمینه هستند‌.

این پزشکان عملکرد خوبی در این زمینه داشته اند و افرادی که برای انجام لمینت دندان به آنان مراجعه کرده اند بسیاری راضی هستند. مطب دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران همه روزه اماده پذیرش و نوبت دهی به بیماران است. به نوعی می توان گفت این دو عنوان بهترین دندانپزشکی در اصفهان را به خود اختصاص داده اند.

سخن پایانی مراحل ایمپلنت دندان

ایمپلت دندان امروزه روشی مناسب برای زیبا سازی ظاهر دندان های آسیب دیده است‌. اگر به انجام ایمپلنت نیاز داشتید قبل از آن حتما درباره پزشک های متخصص در این زمینه تحقیق کنید. اگر در شهر اصفهان هستید برای پیدا کردن بهترین دندانپزشکی زیبایی در اصفهان می توانید مطالب بالا را مطالعه کنید. تجربه دندانپزشک در انجام این کار بسیار مهم است پس حتما در انتخاب پزشک خود دقت کنید.‌


سوالات متداول مراحل ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چند مرحله دارد؟

معاینه اولیه، کشیدن دندان، قرارگیری پایه ایمپلنت، نصب هیلدینگ، جای گذاری اباتمنت، اضافه کردن تاج دائمی.

هر مرحله از ایمپلنت چقدر طول می کشد؟

این کار طی ۳ الی ۴ جلسه انجام شده و حدود ۴ الی ۸ هفته طول می کشد.

کدام‌ مرحله از ایمپلنت دندان درد بیشتری دارد؟

 مرحله فیکسچر

مطلب ما را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
مطالب مرتبط
بریج بهتر است یا ایمپلنت ؟ | دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران
بریج بهتر است یا ایمپلنت؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت انتخب بین بریج یا ایمپلنت به عوامل بسیاری وابسته است. ایمپلنت و بریج
ایمپلنت all on 4 چیست؟دندانپزشکی دکتر کچوئی و دکتر کامران
اگر تمامی دندان های فک بالا یا پایین خود را از دست داده اید، ایمپلنت all on 4 بهترین گزینه برای جایگزینی دندان های شماست.
فضا نگهدارنده دندان کودک | دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران
فضا نگهدارنده دندان کودکان وسیله ای به شکل حلقه و از جنس فلز یا آکریل است که در دو نوع ثابت و متحرک در دهان
ایمپلنت فوری اصفهان | دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر کامران
ایمپلنت فوری اصفهان یکی از جدیدترین و محبوب ترین روش های کاشت دندان در اصفهان است که از مزایای بسیاری برخوردار است. در این روش
بررسی دلایل لق شدن ایمپلنت دندان | دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران
لق شدن ایمپلنت یکی از عوارضی ست که بسیاری از بیماران هنگام جراحی ایمپلنت نگران آن هستند. در این مقاله سعی داشتیم تا اطلاعات جامع
روکش ایمپلنت دندان چیست؟ | دندانپزشکی دکتر کچوئی و دکتر کامران
در هنگام کاشت ایمپلنت دندان انوع مختلفی از روکش ایمپلنت وجود دارد که از نظر جنس و نحوه اتصال بایکدیگر متفاوت اند. روکش های سرامیکی

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران

بهترین دکتر برای لمینت سرامیکی در اصفهان | دندانپزشک دکتر مهدی کچوئی و راضیه کامران

دکتر مهدی کچوئی جراح دندانپزشک، ایمپلنت، زیبایی دکتر مهدی کچوئی فارغ التحصیل دکترای حرفه‌ای دندان پزشکی از دانشگاه‌ علوم پزشکی اصفهان در سال 95 می‌باشند و دکتر راضیه کامران فارغ التحصیل دکترای حرفه‌ای دندان‌پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال 96 می‌باشند.