جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان ( ۸ مشکل احتمالی + نکات مهم )

آنچه در این مقاله می‌خوانید
ارتودنسی دندان ها یکی از روش های درمانی در دندانپزشکی زیبایی است که پس از طی پروسه درمان مشکلات ظاهری فک و دندان چون نامنظمی و کجی دندان ها اصلاح می شود. رعایت مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان امری مهم و حیاتی برای تکمیل و تثبیت دوره درمان است. در صورت عدم مراقبت از دندان ها در طول درمان ارتودنسی، علاوه بر آسیب دیدن براکت ها موجب طولانی شدن روند درمان نیز می شود. در این مقاله با آشنایی مراقبت ها، به توضیح مراحل و فرآیند ارتودنسی دندان ها می پردازیم تا با رعایت مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان طول درمان راحت‌تر، کوتاه‌تر و موثرتری خواهید داشت.

اصفهان، میدان احمد آباد، خیابان جی، قبل از تقاطع پروین، ساختمان الماس طبقه دوم

دریافت نوبت : ۰۹۱۳۷۹۸۴۲۹۱ – ۰۳۱۳۲۵۰۵۸۲۵

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان مهدی کچوئی و راضیه کامران

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران مشاوره بگیرید. برای دریافت مشاوره و معاینه رایگان می توانید با شماره ۰۳۱۳۲۵۰۵۸۲۵ تماس حاصل فرمایید.

مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان نکات طلایی | دندانپزشک دکتر مهدی کچوئی و راضیه کامران
فهرست مطالب

مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان شامل چه نکات و مواردی می شود؟ در این مقاله از سایت دکتر کچویی و دکتر کامران در مورد مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان، نکاتی را به شما ارائه خواهیم داد. ارتودنسی یکی از روش هایی است که برای از بین بردن دندان های کج استفاده می شود. با ارتودنسی شلوغی دندان ها و وضعیت بد دندان ها برطرف می شود. اگر دندان های شما خراب باشد، این شلوغی دندان ها مشکل ایجاد می کند و در این زمان نیاز به ارتودنسی دارید.

یکی از نگرانی هایی که در طول درمان ارتودنسی وجود دارد، مشکلات و عوارض احتمالی ناشی از آن است. آیا می دانید پس از درمان چه عوارض و علل احتمالی برای شما وجود دارد؟ برای بهبود این عوارض چه اقداماتی باید انجام شود؟ آیا راهی برای جلوگیری از مشکلات بعد از درمان ارتودنسی وجود دارد؟

بهترین-دندانپزشکی-کودکان-در-اصفهان-دکتر-مهدی-کچویی-و-دکتر-راضیه-کامران

در طول درمان ارتودنسی، بیماران باید مراقب مراقبت از وسایل ارتودنسی و دندان ها باشند. تمیز کردن بریس‌ها و بریس‌ها ممکن است دشوار باشد، در طول درمان ارتودنسی نمی‌توانید غذاهایی را که دوست دارید بخورید و دهانتان حساس و حتی دردناک است. اما اگر بهترین تکنیک های مراقبت ارتودنسی را یاد بگیرید، می توانید بهداشت دهان و دندان را بدون دردسر و سردرگمی بریس ها حفظ کنید.

حتی اگر خود را یک متخصص بهداشت دهان و دندان می دانید، بهتر است تکنیک صحیح مسواک زدن و نخ دندان کشیدن را در طول درمان ارتودنسی با متخصص دیگری مرور کنید، زیرا در مراقبت های ارتودنسی پیچیدگی هایی وجود دارد که فقط یک متخصص می تواند آن ها را راهنمایی کند. در طول مدت درمان این توصیه ها به راحتی قابل پیروی هستند.

مراحل انجام ارتودنسی دندان

پس از انجام اقدامات قبل از ارتودنسی، بیمار برای ارتودنسی آماده می شود. ارتودنسی بسته به شدت اختلال دندانی بیمار حدود یک تا دو سال طول می کشد. اگر بیمار نیاز به جراحی فک نیز داشته باشد، جراحی فک پس از ثابت شدن دندان ها انجام می شود. در حین جراحی فک، ارتودنسی روی دندان ها وجود دارد تا از خارج شدن دندان ها از موقعیت جدید خود جلوگیری کند. پس از دوره نقاهت جراحی فک، ارتودنسی برای تثبیت موقعیت دندان ها ادامه می یابد.

۸ مشکل احتمالی پس از انجام ارتودنسی دندان

 عدم رعایت نکاتی که در ادامه آنها را به شما معرفی خواهیم کرد باعث بروز مشکلاتی از قبیل موارد زیر می ‌شود. برخی از مهم ترین موارد عبارتند از:

پوسیدگی و التهاب لثه

مشکلاتی که بعد از ارتودنسی به دلیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ایجاد می شود و سلامت لثه و دندان را محدود می کند، پوسیدگی دندان و فرسایش لثه است.

ایجاد لکه‌ های سفید روی دندان‌

از دیگر مشکلات و عوارضی که به دلیل استفاده از بریس بعد از ارتودنسی، عدم توجه به بهداشت دندان و تمیز کردن بریس ها ایجاد می شود، می توان از آسیب به مینای دندان و ایجاد لکه های سفید روی دندان ها صحبت کرد. در حین غذا خوردن در حالی که بریس ها در دهان هستند، بهداشت دندان رعایت نمی شود و در صورت تمیز نشدن بریس ها، لکه های سفید روی دندان ها ایجاد می شود، زیرا بقایای غذا در کنار بریس ها، بریس ها و بریس های ارتودنسی باقی می ماند.

لق شدن دندان ها

گاهی اوقات پس از اتمام ارتودنسی، فرد ممکن است دچار التهاب لثه، درد و دندان درد شود. البته این مشکل طبیعی است و با استفاده از مسکن ها و داروهای ضد التهاب قابل حل است.

احتمال بازگشت ناهنجاری ‌ها

یکی از مهم ترین مشکلات و ترس های فرد پس از درمان ارتودنسی، بازگشت ناهنجاری ها و شکست درمان است. البته باید گفت که بیش از ۹۰ درصد موارد ارتودنسی نتیجه مثبت دارد و احتمال تکرار ناهنجاری ها پس از اتمام درمان ارتودنسی بسیار کم است. اگر بیمار و ارتودنتیست در طول درمان به نکات مهم مراقبتی، بهداشتی و درمانی توجه کافی نداشته باشند، ممکن است پس از درمان ارتودنسی همچنان دچار اختلالات دهان و دندان شوند.

زرد شدن دندان ها

یکی از مشکلات ناخوشایند پس از درمان ارتودنسی، زردی و تغییر رنگ دندان ها است. این مشکل به دلیل تنظیم براکت ها ایجاد می شود. روی دندان‌ها و در صورت تمیز نکردن براکت‌ها و دندان‌ها، پس از درمان ارتودنسی، رنگ دندان‌ها تغییر می‌کند.

کوتاهی ریشه دندان

کوتاه شدن ریشه دندان ها و سایش و پوسیدگی آن ها از مشکلات مهم و شایعی است که پس از درمان ارتودنسی ایجاد می شود. البته باید گفت که حدود ۳ تا ۵ درصد افرادی که تحت درمان ارتودنسی قرار می گیرند پس از پایان درمان با این مشکل مواجه می شوند. ناگفته نماند که قبل از شروع درمان و با توجه به تخصص متخصص ارتودنسی می توان از بروز این مشکل پیشگیری کرد.

افتادن دندان ها روی هم

یکی دیگر از مشکلاتی که می تواند باعث ناراحتی و نارضایتی بیمار پس از ارتودنسی شود، پوشاندن دندان و فشردن بیش از حد دندان ها است. این عوارض ممکن است به دلیل مهارت و تجربه متخصص ارتودنسی، استفاده از وسایل ارتودنسی نامناسب و بریس های غیر استاندارد، عدم مراجعه به موقع بیمار به کلینیک برای تنظیم بریس ها و یا مشکلات مادرزادی باشد. در نتیجه پس از برداشتن دستگاه ارتودنسی از دهان، به مرور زمان فرد دچار فشردن یا عود دندان ها می شود و ممکن است نیاز به عمل مجدد یا درمان ارتودنسی داشته باشد.

ایجاد فضای بیش از حد بین دندان ها

از جمله مشکلات دیگری که می تواند باعث نارضایتی بیمار بعد از ارتودنسی و برداشتن بریس ها و وسایل ارتودنسی از دهان شود، می توان به ایجاد فاصله غیر طبیعی و طولانی دندان ها اشاره کرد. چنین عارضه ای نیز به دلیل مهارت ناکافی متخصص ارتودنسی، استفاده از ابزار نامناسب و همچنین استفاده بیش از حد از نگهدارنده ها، بزرگی بیش از حد فک یا دندان های بسیار کوچک رخ می دهد. البته باید گفت که برخی افراد بعد از ارتودنسی دچار این مشکل می شوند. اگر در انتخاب متخصص ارتودنسی دقت کافی داشته باشید، یک درمان مطمئن و بدون عارضه دریافت خواهید کرد.

 

مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان (8 مشکل احتمالی) دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران

 

مراقبت های دوره انجام ارتودنسی دندان

ارتودنسی دندان یک عمل بسیار حرفه ای و دقیق است که موفقیت کامل آن مستلزم همکاری متقابل بیمار و پزشک است و رعایت نکات زیر بهترین نتیجه را خواهد داشت. در این قسمت از مقاله، در مورد مراقبت هایی که بعد از ارتودنسی دندان باید رعایت شود صحبت می کنیم، پس همراه ما باشید.

  • در سه روز اول ارتودنسی، چون دندان ها به فشار بریس ها عادت ندارند، ممکن است تا زمانی که بریس ها تنظیم شوند، درد و ناراحتی در دندان ها و اطراف لب ها و گونه ها داشته باشید.
  • برای کاهش درد و ناراحتی از موم یا سیلیکون استفاده می کنند که باید در براکت ها استفاده شود.
  • از مسکن هایی مانند ژلوفن نیز بدون نسخه استفاده می شود.
  • ناراحتی و درد ناشی از بخیه ها از بین می رود.
  • دندان های شما به بریس ها عادت می کنند و غذا خوردن راحت تر می شود.
  • یکی از نکات مهم در درمان دندان این است که افرادی که مشکلات دندانی دارند باید مرتب به دندانپزشک مراجعه کنند. این ویزیت ها تنها برای کنترل دستگاه نیست، بلکه در هر جلسه دستگاه بر حسب نیاز تنظیم و فعال می شود تا درمان دندانپزشکی به بهترین نحو انجام شود.

مراقبت های دوره انجام ارتودنسی دندان | دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و راضیه کامران

توصیه های کوتاه مدت جهت مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان

اکنون که تحت درمان ارتودنسی دندان قرار گرفته اید، باید دستورالعمل های زیر را رعایت کنید، در غیر این صورت نه تنها نتیجه مطلوب را از درمان نخواهید گرفت، بلکه ممکن است مشکلات بیشتری مانند پوسیدگی دندان و بیماری های لثه ایجاد شود.

  • نصب بریس اصلاً دردناک نیست و اگر احساس کردید که دهان و لثه های شما خونریزی می‌کند، بلافاصله به پزشک خود اطلاع دهید تا علت این اتفاق مشخص شود.
  • در برخی موارد مشخص شده است که دندان ها به ارتودنسی حساس می شوند.
  • شستشوی دهان با آب گرم و نمک باعث کاهش درد می شود.
  • زمانی که دندان ها به بریس ها عادت کنند، خوردن و آشامیدن نیز برای شما راحت تر می‌شود.
  • یکی از مهم ترین نکات در طول درمان ارتودنسی این است که فردی که تحت درمان ارتودنسی قرار می گیرد به طور مرتب با متخصص ارتودنسی در ارتباط باشد.
  • از خوردن غذاهای سفت مانند: ماکارونی، پیتزا، میوه، نان خشک، میوه های سفت و آجیل (گوجه سبز، ماکارونی، سیب، هویج خام، زیتون و …) خودداری کنید.
  • از خوردن شکلات، شیرینی و آدامس به مقدار دلخواه خودداری کنید.
  • اگر می‌خواهید نان، سیب، هویج یا میوه‌هایی مانند این‌ها بخورید، آن‌ها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید و سپس بخورید.
  • در همین حال در روزهای اول درمان از خوردن مواد غذایی و مایعات حاوی رنگدانه مانند چای، نوشابه، زعفران، سس کچاپ و غیره خودداری کنید.
  • وسیله ای که روی دندان ها قرار می گیرد بسیار سخت و محکم است، بنابراین آن را با دست یا ابزار دیگر دستکاری نکنید.
  • اگر سیم اصلی پاره شد، با متخصص ارتودنسی خود تماس بگیرید تا ارزیابی را تعیین کند. اگر یکی از سیم ها شکسته است، آن را با احتیاط جدا کرده و با متخصص ارتودنسی خود تماس بگیرید.
  • در مواقع اضطراری نوک تیز ناخن را به حالت اولیه برگردانید و مقداری موم روی آن بمالید تا به بافت های دهان آسیب نرساند.
  • لطفا از خوردن غذاهایی که بوی بد می دهند (سیر، پیاز، سوسیس و غیره) خودداری کنید و حتما قبل از انجام آزمایش مسواک بزنید.

توصیه های کوتاه مدت در زمان نقاهت پس از ارتودنسی | دندانپزشکی مهدی کچوئی و راضیه کامران

علت بروز مشکلات در دهان و دندان ها پس از ارتودنسی

اگرچه درمان ارتودنسی یک روش درمانی موثر و موفق تلقی می شود و می تواند وضعیت دهان و دندان ها را بهبود بخشد و همچنین اختلالات مختلف فک و دندان را اصلاح کند، اما باید گفت که اگر این درمان به درستی انجام نشود و یا اگر فردی بهداشت دهان و دندان ضعیفی دارد وجود دارد و در صورت عدم مراقبت های لازم بعد از ارتودنسی و دندان، عوارض و مشکلات بعد از درمان ارتودنسی می تواند سلامت و زیبایی دندان های شما را تهدید کند. از جمله علل ایجاد عوارض و مشکلات پس از اتمام درمان ارتودنسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم استفاده از ریتینر‌ها

از آنجایی که ریتینرها یا نگهدارنده های ارتودنسی نقش بسیار مهم و اساسی در چیدمان دندان ها، ثابت نگه داشتن دندان ها در وضعیت جدید و جلوگیری از خم شدن و حرکت دندان ها به موقعیت قبلی پس از اتمام ارتودنسی دارند، استفاده از این ابزار بسیار مهم است و از بازگشت دندان ها به حالت اولیه جلوگیری می کند.

وضعیت و موقعیت اولیه ضامن موفقیت درمان دندانپزشکی است. برای این منظور اگر بعد از درمان و برداشتن براکت ها، بریس ها، سیم های ارتودنسی و سایر ابزار ارتودنسی از دهان از این ابزار مهم و موثر استفاده نشود، ممکن است دندان ها به درستی مرتب نشده و درمان دندان موفقیت آمیز نباشد و نتیجه ای داشته باشد.

  • عدم چکاپ به موقع و مرتب

یکی از مواردی که همیشه در طول درمان ارتودنسی باید به خاطر بسپارید این است که به موقع به کلینیک ارتودنسی مراجعه کنید و به طور مرتب دندان ها و فک ها و همچنین وسایل ارتودنسی (بریس، بریس، سیم ارتودنسی و …) را بررسی و معاینه کنید. بنابراین یکی از دلایلی که می تواند بعد از ارتودنسی مشکل ایجاد کند عدم علاقه به جلسات ارتودنسی، تنظیم به موقع وسایل ارتودنسی و بررسی وضعیت دهان و دندان بیمار است.

  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان

در درمان های دهان از جمله ارتودنسی دندان یکی از مسائل مهم توجه به بهداشت دهان، دندان ها و وسایل ارتودنسی است. برای این منظور مرتب دندان های خود را مسواک بزنید، از برس های مخصوص ارتودنسی برای تمیز کردن برس های ارتودنسی، برش ها و سیم های ارتودنسی، برای تمیز کردن و حذف ذرات غذا از سیم ها، برش ها و دندان ها و همچنین استفاده از دهانی استفاده کنید.

از نخ دندان استفاده کنید. ضد عفونی کردن دهان مهم است و اگر این مراحل را رعایت نکنید بعد از ارتودنسی دچار مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان، تغییر رنگ دندان و عفونت لثه خواهید شد.

  • عدم رعایت محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های غذایی

یکی از شرایط و مشکلات مهم در حین درمان ارتودنسی که می تواند منجر به آسیب و مشکلات دندانی پس از درمان ارتودنسی شود، توجه و بی توجهی به محدودیت ها و ممنوعیت های غذایی است. در حالی که وسایل ارتودنسی در دهان هستند، برای اینکه به دندان ها و دستگاه ها آسیب نرسانند، توصیه می شود از خوردن غذاهای سفت، چسبناک و بیش از حد شیرین خودداری کنید. در صورت عدم توجه به این مشکل، پس از اتمام درمان ارتودنسی ممکن است بیمار دچار مشکلات جدیدی در دندان ها شود.

  • فشار و ضربه به دهان طی سوانح مختلف

همیشه توصیه می‌شود در ورزش‌ها و مسابقات پرخطر مانند بوکس که دهان و دندان‌ها در معرض فشار و ضربه‌های خارجی هستند از محافظ فک و دهان استفاده کنید، زیرا عدم انجام این کار می‌تواند منجر به آسیب به بدن شود.

  • درمان ناقص و مهارت کم ارتودنتیست

در هر درمانی، البته مهارت و تخصص متخصص ارتودنسی مهم است و نقش مهمی در نتیجه درمان و وضعیت دهان و دندان بیمار و پیشرفت درمان دارد. درمان ناقص و عدم تاکید بر جلسات درمانی و معاینه بیمار برای تنظیم وسایل و تعویض آنها در صورت لزوم بی توجهی ارتودنتیست و بیمار و همچنین عدم مهارت و تجربه و تخصص در درمان ارتودنتیست می باشد.

ناهنجاری در دهان بیمار پس از اتمام ارتودنسی، این امر می تواند منجر به مشکلات زیادی در دهان از جمله بازگشت دهان طبیعی قدیمی بیمار شود. در نهایت، اگر متخصص ارتودنسی بی تجربه و بی دقت باشد، درمان ارتودنسی ممکن است با شکست مواجه شود.

  • عدم ترک عادات غلط دهانی

یکی دیگر از مشکلاتی که می تواند بعد از اتمام ارتودنسی باعث ایجاد ناهنجاری یا ایجاد مشکلات جدید در دهان و دندان ها شود، ترک عادات بد دهان مانند دندان قروچه، جویدن خودکار و سر مداد، شکستن تنقلات سفت با دندان، اغلب مکیدن انگشتان است.

بهترین-دندانپزشکی-در-اصفهان-دکتر-مهدی-کچویی-و-دکتر-راضیه-کامران

سخن نهایی

مهم ترین مراقبت قبل از متخصص ارتودنسی، انتخاب یک متخصص ارتودنسی با تجربه و ماهر است که مطمئنا کیفیت، زیبایی و طول مدت درمان شما را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند از بسیاری از مشکلات جلوگیری کند. بنابراین، برای پیدا کردن یک متخصص ارتودنسی خوب، تحقیق کنید و با انواع ارتودنسی آشنا شوید.

البته متخصص ارتودنسی پس از معاینه نوع مناسب ارتودنسی را مشخص می کند و با مشاوره شما یکی از انواع ارتودنسی را انتخاب می کند. اگر ساکن شهر اصفهان هستید، احتمالا تا کنون به دنبال بهترین دندانپزشکی در اصفهان بوده اید. ما به شما کلینیک دکتر کچویی و دکتر کامران را معرفی می‌کنیم. در این کلینیک دندانپزشکی، بهترین خدمات ارتودنسی دندان با کاملترین پشتیبانی نیز ارائه می‌گردد.


سوالات متداول مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان

افرادی که مراجعه به پزشک متخصص را در صورت بروز مشکلات به تعویق می‌اندازند، چه عواقبی در انتظار آنهاست؟

پس از اتمام درمان ارتودنسی و با بروز مشکلات و انحرافات در دهان و دندان، باید سریعاً برای درمان و درمان این مشکلات به متخصص مربوطه مراجعه کنید. زیرا در صورت غفلت از این مشکلات، عوارض و انحرافات افزایش یافته و باعث ناراحتی بیشتر بیمار می شود. مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان و فرسایش لثه و همچنین عود ناهنجاری ها نیاز به درمان فوری دارد و بی توجهی به این مشکل باعث افزایش هزینه های درمانی بیمار، تکرار درمان ارتودنسی و همچنین عواقب جبران ناپذیری می شود.

علت ایجاد بیماری‌های لثه و دندان در دوره نقاهت درمان ارتودنسی چیست؟

رعایت نکردن مواردی مانند بهداشت دهان و دندان‌ها، درنظر نگرفتن رژیم غذایی در وعده های اصلی روزانه و مواردی که در این مقاله به بررسی آنها پرداختیم، باعث بروز مشکلاتی از قبیل خونریزی و عفونت لثه می‌گردد.

منبع: https://b2n.ir/p38474

۴.۱/۵ - (۱۹ امتیاز)

مطلب ما را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط

بریج بهتر است یا ایمپلنت ؟ | دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران
بریج بهتر است یا ایمپلنت؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت انتخب بین بریج یا ایمپلنت به عوامل بسیاری وابسته است. ایمپلنت و بریج هردو از روش های جایگزینی دندان از دست رفته هستند و هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. در این مقاله به بررسی کامل بریج دندان و ایمپلنت دندان پرداخته ایم تا انتخاب برای شما آسان تر شود.
ایمپلنت all on 4 چیست؟دندانپزشکی دکتر کچوئی و دکتر کامران
اگر تمامی دندان های فک بالا یا پایین خود را از دست داده اید، ایمپلنت all on 4 بهترین گزینه برای جایگزینی دندان های شماست. در این روش ایمپلنت که مزایای بسیاری دارد، 4 پایه در سراسر فک قرار داده شده و پروتز ایمپلنت بر روی آنها نصب می شود.
فضا نگهدارنده دندان کودک | دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران
فضا نگهدارنده دندان کودکان وسیله ای به شکل حلقه و از جنس فلز یا آکریل است که در دو نوع ثابت و متحرک در دهان کودک قرار می گیرد. درصورتی که بعد از افتادن دندان شیری کودک از فضانگهدار استفاده نشود، دندان های دائمی ممکن است بصورت کج رشد کنند و در آینده کودک نیاز به ارتودنسی پیدا کند.
ایمپلنت فوری اصفهان | دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر کامران
ایمپلنت فوری اصفهان یکی از جدیدترین و محبوب ترین روش های کاشت دندان در اصفهان است که از مزایای بسیاری برخوردار است. در این روش در یک جلسه دندان خراب کشید شده و پایه ایمپلنت در فک قرار داده می شود. ایمپلنت فوری دارای مزایا و ویژگی های بسیاری ست که در این مقاله به بررسی آنها پرداخته ایم.
لق شدن ایمپلنت یکی از عوارضی ست که بسیاری از بیماران هنگام جراحی ایمپلنت نگران آن هستند. در این مقاله سعی داشتیم تا اطلاعات جامع و مفیدی در مورد شل شدن ایمپلنت دندان، دلایل آن و همچنین راه های درمان و جلوگیری از آن را در اختیار شما قرار دهیم.
روکش ایمپلنت دندان چیست؟ | دندانپزشکی دکتر کچوئی و دکتر کامران
در هنگام کاشت ایمپلنت دندان انوع مختلفی از روکش ایمپلنت وجود دارد که از نظر جنس و نحوه اتصال بایکدیگر متفاوت اند. روکش های سرامیکی و زیرکونیا بهترین نوع روکش هستند که شباهت زیادی به دندان طبیعی دارند. برای انتخاب روکش مناسب باید شرایط بیمار و ترجیحات او توسط دندانپزشک بررسی شود. در این مقاله به بررسی انواع روکش ها و مزایا و معایب هر یک از آنها پرداخته ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دندانپزشکی دکتر مهدی کچوئی و دکتر راضیه کامران

بهترین دکتر برای لمینت سرامیکی در اصفهان | دندانپزشک دکتر مهدی کچوئی و راضیه کامران

دکتر مهدی کچوئی جراح دندانپزشک، ایمپلنت، زیبایی دکتر مهدی کچوئی فارغ التحصیل دکترای حرفه‌ای دندان پزشکی از دانشگاه‌ علوم پزشکی اصفهان در سال 95 می‌باشند و دکتر راضیه کامران فارغ التحصیل دکترای حرفه‌ای دندان‌پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال 96 می‌باشند.